Om uit te zoeken welke VR-bril het meest bij jou past en welke aanbiedingen er momenteel zijn, hebben wij een overzicht samengesteld met alle acties. Nu er exponentieel meer bedrijven bezig zijn om een VR bril op de markt te brengen valt er steeds meer te kiezen. Wij houden ons aanbevolen om te horen over acties/aanbiedingen die wij nog niet vermeld hebben hieronder.


Wil je tegen een lage prijs eens uitzoeken wat Virtual Reality nou precies is en wat je ermee kunt, dan is er tegen een zeer aantrekkelijke prijs een model aan te schaffen. Voor slechts EUR. 39,95 heb jij een eigen Virtual Reality bril. Je schuift je smartphone in het apparaat en je kunt aan de slag!

NU BESTELLEN | Meer informatieWil je een iets hogere kwaliteit VR bril dan is de Freefly VR headset wat voor jou. Voor slechts EUR. 69,95 komt deze inclusief handige remote voor besturing. De Freefly VR Headset is compatibel met de nieuwste smartphone modellen. Om inhoud af te spelen kan je in de App Store of Google Play Store zoeken op "VR apps".

NU BESTELLEN | Meer informatieOp de website VR Bril Kopen vind je meer informatie over het aanbod VR-brillen.